werkgroep hoofd-halstumoren hoofdtumor halstumor tumor diagnostiek behandeling controle hoofd-halsgebied

NWHHT

Nederlandse Werkgroep Hoofd-HalsTumoren

Direct naar hoofdmenu en site informatie
Huidig pad: Home » Patiënteninfo

Informatie/documentatie

KWF Kankerbestrijding heeft een aantal informatiefolders uitgebracht.

De volgende folders zijn van belang voor patiënten met kanker in het hoofd-halsgebied:
(druk op onderstaande link om direkt naar de betreffende folder te gaan)

De folders kunt u ook bestellen via de website van KWF Kankerbestreiding: op de website www.kwfkankerbestrijding.nl komt u via het kopje 'bestellen' (staat boven in de horizontale regel met items) op de 'bestellijst particulieren'.

Graag wijzen wij u op het digitale platform http://www.kanker.nl/, een initiatief van KWF Kankerbestrijding, de Nederlandse Federatie van Kankerpatiënten en de Integrale Kankercentra (IKNL en IKZ).
Kanker.nl is een nieuwe online community voor mensen die geraakt worden door kanker. Een plek waar (ex )patiënten, naasten, personen met erfelijke belasting of nabestaanden elkaar kunnen ontmoeten.
Daarnaast is er in de uitgebreide bibliotheek informatie over verschillende kankersoorten, behandelingen en gevolgen te vinden. De bibliotheek wordt continu aangevuld met actuele (medische) artikelen en bijdragen over aanverwante onderwerpen. De bibliotheek vervangt sinds kort alle medische informatie die voorheen op de website van KWF Kankerbestrijding te vinden was. Met meer kennis proberen we mensen meer grip op hun gezondheid te geven.

Terug naar top


werkgroep hoofd-halstumoren hoofdtumor halstumor tumor diagnostiek behandeling controle hoofd-halsgebied