NWHHT Congres 2018

Home/NWHHT Congres 2018
Laden Evenementen

format abstracts NWHHT programma researchdag NWHHT Amsterdam 11 oktober 2018 Programma vrijdag 12 oktober Uitnodiging NWHHT Congres

NWHHT Congres Breaking barriers in head and neck care 11 en 12 oktober 2018

Beste NWHHT leden,

Het programma voor het NWHHT Congres dat op 11 en 12 oktober 2018 in het AMC gehouden wordt is zo goed als rond. Tijdens de Researchdag op donderdag 11 oktober zullen afgeronde, lopende en nieuwe onderzoeken aan bod komen. Na afloop van de huishoudelijke vergadering van de NWHHT is er een borrel en de dag wordt afgesloten met een diner in restaurant The Lobby.

Het thema van het programma op vrijdag 12 oktober is ‘Breaking barriers in head and neck care’. Diverse sprekers zullen presentaties geven over beeldgeleide therapie, patiëntgerichte zorg en immuuntherapie. De keynote lezing wordt gegeven door Lucas Ellerbroek, sterrenkundige. Op deze dag is er tevens tijd ingeruimd voor 6 vrije voordrachten en posters. Abstracts kunnen vóór 3 september worden gestuurd naar nwhht@nki.nl. Graag bij indiening aangeven of dit een lopend onderzoek, een nieuw voorstel of een afgerond onderzoek betreft. Uiterlijk 14 september ontvang je bericht of je abstract is geaccepteerd voor een presentatie of een poster.

Graag verzoeken we jullie om deze aankondiging aan jullie werkgroep en anderen die belangstelling hebben om het congres bij te wonen door te sturen.

We hopen jullie in grote getalen te mogen begroeten op 11 en 12 oktober!

Het congres wordt mede mogelijk gemaakt door ATOS medical.