Registratie voor Professionals

In deze kwaliteitsregistratie wordt de kwaliteit van zorg inzichtelijk gemaakt voor patiënten met een hoofdhalstumor.

HARTELIJK WELKOM BIJ DE DHNA

In deze kwaliteitsregistratie wordt de kwaliteit van zorg inzichtelijk gemaakt voor patiënten met een hoofdhalstumor. Ingevoerde gegevens zijn toegankelijk voor de behandelaar, worden regelmatig teruggekoppeld en gemonitord over de tijd. Tevens kunnen de eigen resultaten vergeleken worden met die van andere centra. Bij het vergelijken van centra wordt rekening gehouden met verschillen in zorgzwaarte (casemix) en toevalsvariatie. Op deze pagina vindt u documentatie die u wegwijs maken in de registratie.

Wekelijkse update

Uw gegevens zullen wekelijks geüpdatet worden. Op zondag worden deze gegevens uit de database gehaald en dinsdag na 12.00 uur zijn de geüpdatet gegevens zichtbaar in de rapportages. U ontvangt hierover geen bericht. Data die op zondag of daarna is ingevoerd wordt niet meegenomen in het rapport van die week. Deze gaan in de update van de week erna mee.

Signaleringslijst

Op de signaleringslijst kunt u terugvinden voor welke patiënten u nog iets moet invullen, dit geldt enkel voor de patiënten die al zijn aangemeld in het systeem.

Eigen rol gekoppeld aan uw beroep/functie

In het nieuwe systeem is er aan elk account een specifieke rol toegevoegd. Dit betekent dat u, bijvoorbeeld als fysiotherapeut, de formulieren die niet voor u van toepassing zijn niet kunt inzien. Er zijn ook overkoepelende rollen, bijvoorbeeld de ‘datamanager’, de persoon horend bij deze rol kan alle formulieren inzien en bewerken. Mocht u het idee hebben dat uw rol niet klopt met uw functie, dan kunt u dit doorgeven en wordt het aangepast.

Aanlevering via CSV

Indien uw centrum/ziekenhuis aanlevert via CSV is het nodig dat de codes worden aangepast aan de (andere) codes in de datadictionary van MRDM. Het is helaas niet mogelijk om dezelfde codes vanuit het oude CSV-bestand te hanteren. Indien uw ziekenhuis/centrum via CV aanlevert, krijgt u hiervoor nog verdere informatie. Bij vragen kunt u contact opnemen met de servicedesk. De data dictionary is te downloaden via de volgende link https://www.mrdm.nl/showcase/downloaden.

Vragen?

Wanneer u vragen heeft over de registratie kunt u contact opnemen met de Servicedesk van MRDM:

De openingstijden zijjn: op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur.

Documenten

Op deze pagina vindt u alle mogelijke documenten die van belang zijn voor de registratie.

Via de volgende link zijn de volgende documenten te vinden:
https://www.mrdm.nl/showcase/downloaden

  • Handleiding Survey

  • Aanmeldformulier nieuwe gebruikers (voor als er een extra gebruiker bij komt)

  • CRF (invulformulier van de registratie)

  • Data Dictionary (voor de batch aanleveraars)

Naast de algemene handleiding van MRDM voor het registratiesysteem is er ook een handleiding beschikbaar voor de specifieke werkwijze van de DHNA, deze kunt u hier downloaden.

Inloggen

U kunt gegevens invoeren via de volgende link: https://survey.mrdm.eu/. Mocht de link niet werken, kopieer de link dan in de adresbalk van uw webbrowser.

Uw gebruikersnaam hiervoor is het e-mailadres waarop u de e-mail hebt ontvangen.

Uw wachtwoord kunt u instellen door op ‘wachtwoord vergeten’ te klikken.

Vragen?

Wanneer u vragen heeft over de registratie, de rapportages of een inlog account wilt hebben kunt u contact opnemen met de Servicedesk van MRDM:

De openingstijden zijjn: op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur.

Neem contact op

Indien u meer informatie wenst over de Nederlandse Werkgroup Hoofd-Hals Tumoren, dan kunt u via onderstaand formulier een bericht sturen aan ons secretariaat.