Laden Evenementen

Op vrijdag 24 mei 2024 zal de Jonge Onderzoekersdag van de NWHHT plaatsvinden in Nijmegen. Dit jaarlijkse symposium is bedoeld voor alle jonge (arts-)onderzoekers die betrokken zijn bij onderzoek binnen de hoofd-hals oncologie. Leden van de NWHHT zijn hierbij van harte welkom. We zullen bij elkaar komen om onze nieuwste onderzoeken met elkaar te bespreken.

Wanneer: vrijdag 24 mei 2024 9:30 – 17:00
Waar: Huize Heyendael, Geert Grooteplein Noord 9, 6525 EZ Nijmegen
Kosten: €55,-
Deadline abstract: 25 april 2024
Deadline aanmelding:
10 mei 2024

Voor de invulling van de dag zijn we op zoek naar wetenschappelijke voordrachten vanuit alle centra van ongeveer 10 minuten. Nederlandse of Engelse abstracts van maximaal 300 woorden mogen ingediend worden als Wordbestand (achtergrond, methodes, resultaten, conclusie) middels een mail naar nwhht@radboudumc.nl. De voorkeurstaal voor presenteren is Nederlands. Je hoort zo snel mogelijk na de abstract-deadline of deze is geaccepteerd.

Aanmelden geschiedt via een mail naar nwhht@radboudumc.nl onder vermelding van naam, functie, afdeling en centrum. Hierop ontvang je een antwoord met daarin de instructies tot betalen middels bankoverschrijving.

We kijken uit naar jullie abstracts en aanmeldingen!

 

De organisatie JOD 2024

Ga naar de bovenkant